fredag 1 juni 2012

Back from Athens!

Hej hallå!
Nu har jag kommit tillbaka från Grekland, 1 vecka sen och jag har/ska jobba hela veckan! Money in the bank $$$$$$..yes
Och världens roligaste och bästa födelsedagspresent/julklapp/dylikt var att jag fick godkänt på min värsta mardrömstenta KTC. Kan fortfarande inte tro det..helt otroligt, förstår inte!!! 6 ggr gjorde jag den, och fy va mycket ångest, tårar, vrede, nervositet, pluggtimmar, träna KTC-timmar som jag har lagt ner på den tentan.

Nu kan jag äntligen se målet framför mig..Så nära som jag är nu, över alla spärrar och jag ska klara T6 galant och jag kommer få stå där på examensdagen. Även om det inte är med min ursprungsklass, kommer jag ha mina nära och kära där och de kommer vara lika glada som jag över den här dagen! Lyckokänslor <3

Idag har jag fixat passerkort till sommarjobbet på Neurologen i sommar, dock stavades mitt namn natali och han glömde (e) på slutet. Men jag orkar inte bry mig, även om det är lite störigt måste jag säga..haha men det är bara småsaker i livet. Ingen som dör utav det! Blir att jobba natt på neurologen idag och imorgon natt och imorgon blir det att kolla på underbara Elena äntligen stå där..så som vi har väntat på denna dag! Är så glad för hennes skull! Och Hanna såklart :) Nu ska jag gå och gymma för att se hur min kondition är efter 2 veckors uppehåll och sedan blir det att sova av sig, så man kan jobba i natt!

Hoppas allt är bra med er, åker till Borlänge på söndag och är där i några dagar för att träffa familjen och hoppas att jag hinner träffa er också :)

Puss NK

    Gjorde fransk manikyr :)

     Finaste bruden!


    Bröllopsfesten

   Natalie och Giannis

     Natalie och Giolanda <3

    Giannis och jag <3