måndag 14 maj 2012

Ingen studiemotivation.

Ställde mig på vågen  idag av nyfikenhet och där stod det 73,1 kg och vinkade upp mot mig. Även om det känns för lätt gjort att gå ned i vikt så har jag ju ändå hållit på rätt länge och tragglat. Det kanske är att de sista kg vill inte ner, men fortsätter jag och håller upp motivationen kanske det kan funka. Dock åker jag till grekland på torsdag och därmed kan man ju försöka tänka på vad man äter :) Semester blir det iaf.

Just nu finns det ingen motivation i hela världen som kan få mig att plugga sjukdomar, har suttit hela eftermiddagen och vad har jag gjort: sovit, packat resväskan, filat fötterna, ja allt som INTE skulle göras. Jag gör ett nytt försök nu sista 45 min för snart blir det städmöte. Antar att lilla jag själv får straffa mig själv och skita i gymmet och sitta och plugga för så här kan jag ju inte ha det. Förstår inte varför det ska vara så svårt..

Ush, vad dum jag känner mig som inte har pluggat. Jävla skit, men jag har ingen kraft längre och därmed får jag hoppas på det bästa imorgon och sedan har vi väl augusti i värsta fall. Jag förstår inte varför jag inte kan få ett jävla G???? eller jo jag förstår att jag gör fel, men vad sjutton. Ska man få utsätta sig för den här ångesten/pressen/stressen att jag måste klara ktc för att komma till sista terminen? Det är hemskt, att förknippa sina framtida arbetsuppgifter med ångest och press att inte göra fel => man gör fel. Jag hatar Örebro universitet av hela mitt hjärta. Jag tänker fan ta legitimationen här och aldrig mer plugga på det här jävla universitetet!

Hårda ord, men de har fan gjort fel efter fel och tror att de kan göra hur fan de vill med studenterna..

//NK


Har inget samband med text, men för att lätta upp stämningen lite
kommer lilla evert!

fredag 11 maj 2012

Wedding

Statistik tenta imorgon och hoppas på det bästa!
Jag vill bli av med den imorgon. Ska sätta mig och plugga 1 h så ska jag sova sen.
Fick världens hemska spänningshuvudvärk i förmiddags, trodde min skalle skulle gå sönder!

Oh va man längtar tills man får gifta sig med den rätte! Har varit min dröm sen jag var liten. Då blir det krav på klänning kan jag ju förvarna haha..dessa var ju hur fina som helst!
http://kenzas.se/2012/05/11/behind-the-scenes-9/

Iaf..man kan ju drömma. Och jag tänker gifta mig bara en gång, sedan om det inte fungerar tänker jag inte gifta mig något mer. Once in a lifetime :) Och hoppas med den rätte! Aja, ser fram emot att gå på bröllop som ni ser. Tänk att vara med på ett par som är deras lyckligast dag i sitt liv. Det är väl den enda gången man kan verkligen känna att det är en askungesaga och jag får vara en del av det. Så himla roligt! Kommer bilder sedan..just nu dagdrömmer jag mig bort för, för mycket plugg som gör att jag är rastlös. Ska iaf gymma imorgon och det ser jag fram emot :) Och filmmys imorgon med moa och elena kanske <3

Sov gott hörrni!
Puss och kram

måndag 7 maj 2012

Weightwatchers!

Godmorgon Sverige!
Idag är det en härlig måndag. Bra resultat av viktnedgång i fredags. 73, 6 kg..och det trodde jag inte på så jag behövde en logisk förklaring till detta. Tog mina mått lite halvt oseriös men jag har både tappat cm från midja (2 cm där man är smalast, och hör och häpna hela 5 cm (??!) - mått taget 1 cm under naveln). Jag undrar om det är pga. att jag har slutat stressa den här sista veckan och stresshormonerna ha lagt sig, jag har morgonpromenerat och lagat måbra mat och ätit mer regelbundet. Just ja, lite mer kondition har det blivit också. Typ basket, eller jogging på löpbandet 15 - 20 min innan gympass. Det har gett resultat och jag är väldigt glad. Känner mig pigg och alert igen..

Nu är min motivation på topp för att spika dem här tentorna (ska göra mitt bästa åtminstone!) Så får vi se hur långt jag kommer. Som en ssk som heter Sanda på neurologen "Man ska ta det i sin takt" och jag gör så gott jag kan och även om jag inte klarar det den här ggn, klarar jag det nästa gång. Ändrar min strategi och tar det chill, pluggar in det viktigaste och tränar på praktiska momentet så kanske jag inte har lika mycket press på mig och därmed inte så stora krav på mig själv= mindre nervös förhoppningsvis och gör rätt denna gång?

Iaf, nu ska jag sätta igång med statistiken efter den härliga promenaden i markarspåret och den goda gröten med äpple och kanel. Lite kaffe och statistik till 16.00, sedan KTC från 16 - ca 18. Därefter lite gym för att smälta all kunskap och imorgon blir det en dag på neurologen återigen. Gör så gott jag kan!

Btw hoppas jag att min klänning kommer idag till bröllopet :)
http://www.miinto.se/p-42374-icaria-dress fast jag har köpt den på nelly då! Hoppas på att den passar!

Puss NK!

fredag 4 maj 2012

Vad gör man när man aldrig räcker till för alla?

När man känner att man inte räcker till för alla människor..är det värsta jag vet! Ångestkänslor och själen dras isär åt 2 håll..

Ibland önskar jag att det fanns fler utav mig så att jag kunde höra av mig till alla, vara med alla och få alla nöjda och glada. Men i verkligheten går det ju inte! Jag har lite svårt att planera saker, för jag tror inte på planeringar. Det spricker i vilket fall som helst och blir aldrig som man har tänkt sig. Man gör ju såklart så gott det går, men ibland känns det som att man gör saker för att få andra att bli glada. Nu får det vara nog med det..någonstans i lilla mig borde det finnas en liten egoist och därför ska jag gräva fram henne för att det här går inte längre. Även om jag kommer bli osams i det här fallet, så orkar jag inte vara den som lyder jämt och ska förhålla mig till saker och ting. That's it! Man måste ta hand om sig själv först, livet är så litet att man måste ta hand om det innan det är för sent- fick jag höra från en smart vän.

Ville bara få ur mig detta. Fredags kväll = plugg, mat, gym och dusch!
Ha en fin helg hörni! Jag jobbar kväll imorgon och dag på söndag så det kommer gå snabbt. G åker till Grekland imorgon och som tur är dröjer det inte länge tills jag får träffa honom. Kände mig lite ensam idag, men det går över när man har saker att göra och det har jag så att det räcker och blir över! Fokus och koncentration 100 %.

Puss NK.

torsdag 3 maj 2012

Slut på ljuva livet!

Nu har det varit låååång ledighet den häår veckan. Började med vila hela helgen, i Måndags blev det komplettering för kulturexaminationen, sedan kolla på majbrasa med G på kvällen. I tisdags blev det sovmorgon och åkte iväg till Nora och åt glass med några av G:s kompisar och sedan grekisk mat. Det blev även tvätt och städning gjort!

Igår blev det en aktiv dag. Morgonpromenad på markarspåret, solat en timme, spelat basketmatch med random people (läs: senast spelat i gymnasiet om ens det) och sedan blev det gym på hög nivå :) wohooo!

Idag blev det en 2- timmars promenad med frugan runt Rynningeviken, hem och åt frukost, fikade med en kompis, åt sallad på en brygga med frugan och filosoferade om livets gång och somnade till rinnande vattnet runt slottet. Kan tillägga att jag ser ut som en tomat i ansiktet. Inte lätt att kamouflera sig om det skulle behövas!
Bjöd även Elena på mat och hade en riktigt rolig kväll ikväll, nu kan jag sova gott även om G har åkt iväg..som tur är dröjer det inte mer än 10 dagar denna gång, då jag åker till Greece den 17.e maj (läs: Norska Nationaldagen/Kristi himmelfärdsdagen) och har blivit bjuden på bröllop där nere så nu händer det grejer. Ska göra mig superfin and bilder kommer sen!

Imorgon blir det skriva ut skitarbetet som kompleterats och sedan ska jag plugga statistik och KTC hela dagen. Nu fan får det vara nog på ljuva livet, försöka jobba bort ångesten inför praktiska tentan också kanske..

Nu ska jag skriva några sista rader på kompl., dricka mjölk och sova i tid. Imorgon ska jag vara en duktig tjej!

Puss och Godnatt mina fina vänner!
NK